dinsdag 17 juni 2014

Zon zee strand, bikini?


De zomer is bijna begonnen, en natuurlijk kan een bezoekje aan het strand dan niet ontbreken. Maar je hebt een klein probleempje je bikini van vorig jaar is een beetje te klein geworden, en je hebt een nieuwe nodig. Klik snel verder voor tips voor je nieuwe bikini!




         

De bikini links bovenin is echt geweldig, of ik hem zelf zo dragen? Denk ik niet het is anders en je moet er denk ik wel wat durf voor hebben. Hij is van nelly.

Ernaast een heel zwarte bikini met lieve hartjes, zo cute! bonprix is de site waar hij verkocht word.

Links onderin een schattige bikini van livera met ananasjes, ik zeg laat die zomer maar beginnen.

Rechts onderin is de bikini van Miss etam, een mooie blauwe kleur en zeker een go dit seizoen.





Ah, die bikini met de aztec print is zo gaaf en door de gebruikte neon kleuren val je helemaal op, op het strand. De webshop nelly verkoopt deze gave bikini!

Deze schattige bikini van kant komt van de webshop mode mustaves, hij is simpel maar omdat het van kant is geeft het toch meer een heel bijzonder effect. 

Links onderin is denk ik toch wel mijn favoriete bikini die hier tussen zit, ik ben gek op de daisy print! En als je dan lekker bruin bent komt het bij deze kleuren goed uit! Ik heb hem gezien bij de Sting, maar toen had ik daar voor net een bikini gekocht.. 

En tot slot een hele fleurige bikini met bloemetjes. In eerste stantie vond ik hem niet zo geweldig, een beetje kinderlijk zelfs door dat bloemetje in het midden bij het topje. Maar als je er nog eens goed naar kijkt vind ik dat hij wel wat heeft. Hij komt van nelly.

Hebben jullie al zin in de zomer? Laat in de reacties achter wat jou favoriete bikini is van de bovenstaande foto's! En wie weet zien we jou straks op het strand liggen met één van deze bikini's aan.

Lots of love, Daphne ♥

3 opmerkingen:

  1. Super leuke bikini's. Ik vind ze stuk voor stuk leuk! Ik vind die bikini met ananasjes zo schattig! Maar ik denk niet dat ik zoiets zelf zou dragen, hihi. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bikini's zijn altijd zo leuk! Die van de Sting is echt mooi

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk leuk leuk! blijf vooral doorgaan, houd de inspiratie dan ga jij heel ver komen. XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥