vrijdag 7 maart 2014

tag: Gewoon niet?!


In de 'gewoon niet' tag zijn er verschillende onderwerpen waar ik mijn mening over moet geven. Dingen die ik gewoon niet leuk of lekker vind. Deze tag heb ik al voorbij zien komen op meerdere blogs en het was altijd leuk om te lezen. Ik wil jullie wel even zeggen dat dit mijn mening is, en als je dit zelf wel leuk of lekker vind so what. Doe wat je zelf wil, maar ik vind het persoonlijk gewoon wat minder.Muziek- Hardcore! Dit vind ik echt niks. Ik kan niet echt beschrijven wat ik er niet leuk aan vind, maar het is gewoon niet mijn stijl.

Eten- Vis, ik vind het echt totaal niet lekker. Het ziet er ook zo vies en raar uit. Als ik dit voor geschoven krijg eet ik dus ook echt niet op.
Zoetigheid- Hier moet ik even over nadeken. oh ja ik lust geen drop.

Geuren- Kokos, ik vind het zo vies ruiken. Bij een vriendin gebruikte ik een kokos make-up doekje van de action, en echt die geur vind ik echt verschrikkelijk vies.
Kleding- Een legging als broek dragen. Als je dit draagt met een langere blouse dan kan het wel!

Party- Als er op een feestje een kussengevecht word gehouden doe ik echt niet mee. Het is zo kinderachtig ik bedoel gedraag je als iemand van je eigen leeftijd. come on!

Bekende personen- Justin bieber, ik 'was' een belieber. Waarom? no questions pleas.

Seizoen- Winter, het is echt te koud. Als je naar school moet fietsen is het de kou echt hatelijk. Om te schaatsen vind ik trouwens wel leuk.YouTube- Het laden van de video's duurt soms zo lang, ik erger me er soms zo aan hé.
Mc Donalds- Ik mag niet echt veel eten bij de Mc Donalds omdat ik een glutenallergie heb. Daarom kan ik deze vraag niet echt beantwoorden.
Personen- Mensen die denken dat ze alles zijn. Ze moeten altijd alle aandacht hebben en loopt het even niet hoe zij het willen hebben moet je ze eens horen praten.
Leraren- De types die op alles wat je doet wel wat aan te merken hebben ughl.

Dit was het alweer. Je mag deze tag zeker over nemen voor je eigen blog.

Liefs Daphne, ♥

2 opmerkingen:

  1. Leuk!!! En met veel.dingen ben ik het eens X lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!x ik zie veel dingen die ook bij mij aan pas komen xD

    BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥