zondag 23 maart 2014

Spam je blog


Normaal gesproken vind ik het echt hatelijk als mensen een linkje van hun eigen blog vermelden in de reacties onder artikelen. Maar vandaag mag dat voor één keer. Ik lees graag andere blogs en ik zou graag weer wat nieuwe blogs willen lezen. Dus heb jij een blog? Laat hier in de reacties achter waarom ik jou blog moet lezen en natuurlijk ook wat je allemaal op je blog te vinden is. Ik ben benieuwd!


Liefs Daphne, ♥

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je om de dag een artikel over beauty, lifestyle, fashion, .. Ik zou het leuk vinden mocht je een kijkje nemen! http://ellenismyname.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Leuk! Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind. En dat is vooral veel beauty maar ook fashion en lifestyle. Ik deel graag mijn geheimen en tips met mijn lezers. Ben je benieuwd? http://theblushyblonde.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik schrijf over beauty , en al die dingetjes ! Www.beautymything.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee!! Ik schrijf zelf (op powerpraat.com) over gezondheidsgerelateerde dingen. Ik studeer psychologie en werk als zelfstandig personal trainer en kom dus door studies en ander leesmateriaal van ALLES tegen...Vaak dacht ik: had ik dit maar eerder geweten (zoals dat krachttraining veel effectiever is bij afvallen dan eindeloos op een crosstrainer staan, en dat sporten ECHT blij maakt door bepaalde neurotransmitters die aan het werk gaan)
  Dus bij deze mijn spam! :) En mijn complimenten voor jouw blog! Ik volg nog niet zo lang (helaas) maar wat ik heb gelezen vond ik erg leuk! Succes ermee verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Ik ben Naomi en ben 15 jaar oud. Ik heb een blog sinds ruim een maand en blog over 'the usual' (fashion, lifestyle, etc), maar ik denk dat iedereen een andere kijk heeft op dingen, dus neem een kijkje op mijn blog om te weten wat ik leuk vind! www.littlekeystohappiness.com (sinds vandaag een eigen domein, whohoo!)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi, ik ben Carmen en blog op www.ourbeautythings.nl over beauty, fashion en lifestyle. Ik plaats regelmatig iets zoals shoplogs, reviews, persberichten, winacties etc. Neem gerust een kijkje en enjoy! Liefs Carmen www.ourbeautythings.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heei, Ik ben Denise en mijn blog is te vinden op; www.missaardbeienlipgloss.blogspot.com Ik zet 2 keer in de week artikelen online, waarin ik een DIY doe.

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥