zaterdag 1 maart 2014

Shoplog

 
Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik ben vrijdag even de stad in geweest en ik kon het niet laten om make-up en make-up accessoires te kopen. Ik heb producten gekocht bij de action, hema en bij de kruitvat.


 
Als eerst kocht ik bij de kruitvat de 'silky touch blush' in de kleur 20 babydoll. De kleur van de blush zit tussen donker en licht in. Eigenlijk precies de goeie kleur dus. Ik was al een poosje op zoek naar een blush die niet te donker was maar toch wel goed te zien was. And i found it!

 
Ook kocht ik bij de kruitvat de oogschaduw basis van essence. Het is de 'i ♥ stage eyeshadow base'.
Ik las al op meerdere blogs een review over dit product, iedereen was positief, dus toen ik hem zag liggen kon ik het niet laten om het mee te nemen.

 
Het laatste product van de kruitvat is de 'Stay all day concealer'. Ook hier las ik een aantal reviews over en ik was best nieuwsgierig naar dit product. Deze concealer blijft 16 uur zitten staat op de dop. Of het echt zo is moet ik nog achter komen. Ik ga dit product vaak gebruiken daar ben ik zeker van.


Ook ging ik even de action langs. En ook hier keek ik weer bij de make-up, bij de action is het altijd even zoeken meestal zwerven de producten maar ergens en ligt het nooit op de juiste plek. Naar wat zoeken kwam ik dit oogschaduw palletje tegen. Het palletje van het merk 'max' heeft vier verschillende kleuren in de stijl 'Champagne Rose'.


Ook kocht ik bij de action de 'max & more make-up' oogschaduw. Het is een baby roze kleur met glitters. Ik vond het er leuk uitzien en ik was erg benieuwd of dit een goeie en mooie oogschaduw was, want dit kost bijna niks! Ik ga dit product af en toe gebruiken en als het bevalt ga ik zeker meer verschilende kleurtjes halen.


Als allerlaatst ging ik naar de hema. Ik was nog op zoek naar een nieuwe poeder kwast aangezien mijn oude kwast helemaal af was. Deze kwast ik zo lekker zacht! Ik heb het vanmorgen al even gebruikt en het brengt heel fijn aan, tot nu toe ben ik erg te spreken over deze kwast.


Bij een nieuwe blush hoort ook een blush kwast, aangezien ik die nog niet had kocht ik deze ook.
Ik ben erg benieuwd naar deze kwast.

En dit waren al mijn producten die ik gekocht heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Laat in de reacties achter als jij ook een product heb die bij deze shoplog staat. Ik ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden.

Liefs Daphne, ♥







7 opmerkingen:

  1. Ik heb de producten niet, maar je maakt me wel nieuwsgierig! Misschien dat ik er ook eens naar ga kijken ;)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk daphne! Je schrijft echt heel leuk. Ik heb de producten ook niet maar die concealer lijkt me heel handig. Ik hoop dat volleybalkamp super leuk gaat worden! x Amber

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je bent echt super leuk in dit soort dingen, moet je vaker doen meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die.baby-roze.oogschaduw.lijkt.me super leuk!! Moet je wel een keer showen op school haha
    X lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De concealer is echt heel goed ! De blush zelf vind ik wat minder maar dat is een afwijking van mij :$ hahah maar de max producten van de action zijn ook goed ik heb zelf de eyeliner maar die krijgt een soort van scheirtjes erin verder de rest top producten

    Xjes xchaakyx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥