zaterdag 8 maart 2014

Review: essence oogschaduw basis


Ik kan niet meer zonder deze oogschaduw basis van essence. Dit product zorgt ervoor dat de kleur intenser wordt, dat de oogschaduw langer blijft zitten en dat de oogschaduw niet gaat creasen. En raar maar waar het werk echt!



De applicator lijkt op die van de lipgloss, en je brengt het eigenlijk het zelfde aan. Je brengt wat aan op je oogleden en dan smeer je het uit. Deze oogschaduw basis is opvallend donker vergeleken met een oogschaduw basis van een ander merk. Het lijkt als je het aanbrengt dus ook vrij donker, maar dit valt echt mee!



 De oogschaduw basis is totaal niet dik wat ik wel had verwacht. Het uit smeren verloopt makkelijk. Toch is er ook een minpuntje je blijft het deels zien, omdat de kleur wat donkerder is.



Ik vind het resultaat echt heel goed. Het zorgt ervoor dat de kleur nog beter naar voren komt. Zonder oogschaduw basis is de kleur wat doffer. De linker is met oogschaduw basis en rechts zonder. Je ziet het verschil gelijk! Ik ben echt tevreden.

Ik vind dit echt een hele fijne basis, maar toch het minpuntje is dat het een donkere kleur heeft. Maar ondanks dat ga ik als hij op is zeker weer kopen. Het brengt fijn aan, geeft mooi resultaat, en het werk ook nog eens goed. Als je opzoek bent naar een low-budget oogschaduw basis is deze zeker aan te raden! De prijs van de essence oogschaduw basis is €2,69. Het product is te koop bij de kruitvat.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs Daphne, ♥

2 opmerkingen:

  1. Leukkk!! Ik denk dat ik hem ook ga ophalen haha door jouwn blog X lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook!! En hij doet zijn werk heel goed.
    Je hebt een leuke blog , ik volg je nu via bloglovin :)
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥