woensdag 26 maart 2014

Opgemaakt
De laatste maand heb ik niet zoveel producten opgemaakt, maar toch producten die ik met jullie wou delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen wat ik de laatste tijd gebruikt heb.
Deze make-up doekjes komen van de action. Dit zijn echt goeie budget reiniging doekjes. Ik heb precies de zelfde doekjes alweer opgehaald bij de action!


Ook heb ik deze shampoo opgemaakt, dit is de color protect shampoo van nivea. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd maar ik vind dit echt één van de fijnste shamoo's.


Dit  'Skin Softening Yoghurt masker' is echt heel fijn. Dit is een masker in aardbei smaak, is dit een smaak? Ik weet niet hoe het heet haha. Maar goed dit is dus echt een goed masker, ik heb hem ook nog gekocht in chocolade en komkommer.


Dit is de mascara van essence, het is de 'get big lashes' mascara. Deze mascara heeft een dik borsteltje. Het zorg voor een extra volume boost. Ook is deze mascara waterproof. Ik heb deze niet weer gekocht omdat ik een een andere essence mascara wou proberen. Maar deze mascara is zeker een aanrader!En als laats maakte ik ook deze deo van vogue op. Deze deo ruikt echt heerlijk! Ik heb deze deo gekregen dus als ik weet waar dit item te koop is ga ik hem zeker weten kopen.

Dit waren al weer mijn opgemaakte items. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik ben benieuwd of jullie ook producten hebben die ik net genoemd heb.

Liefs Daphne, ♥


3 opmerkingen:

  1. Wow, je hebt veel opgemaakt! Dat masker leek me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van Nivea shampoo's wordt mijn haar altijd heerlijk zacht! En de crèmespoelingen zijn ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks, was al benieuwd naar die mascara! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥