woensdag 19 maart 2014

Favoriete Youtubers

 
Ik ben echt een YouTube verslaafde, ik ben geabonneerd op zoveel kanalen. Elke dag kan ik het niet laten om even online te gaan om te kijken of er al een nieuwe video online staat. Vandaag deel ik mijn 10 favoriete youtubers met jullie. Ben je benieuwd? Lees dan snel even verder.#1 Jiami van Lifesplash, zij is echt mijn favoriete youtuber. Jiami is pas 14 en heeft al zoveel meegemaakt. Ze is echt een voorbeeld voor veel meiden van die leeftijd. Elke vrijdag komt er een video online. Fashion, lifestyle en beauty plaats ze op haar kanaal, ook komen er regelmatig ootd (outfit of the day) & diy (do it yourself) video's online.


#2 Serena van BeautyLabNL, ik volg Serena al echt heel lang. Ze maakt echt hele leuke video's over beautyfilmpjes en tutorials, maar ook video's met shoplogs, DIY ideeën, make-up looks, kapsel inspiratie, vlogs, kookfilmpjes, stashfilmpjes en nog veel meer. Ben jij al geabonneerd?


#3 Teske van het kanaal teske de schepper, teske is echt een soort voorbeeld voor mij. Haar filmpjes zijn echt zo goed en stiekem ben ik best wel een beetje jaloers op haar. Ze plaats video's over beauty, fashion, lifestyle en alles wat haar voor de rest nog meer interesseert. Neem eens een kijkje!


#4 Diana van disfordazzle, een 19 jarige blogster uit Nederland die op youtube filmpjes upload over beauty, fashion en nog veel meer. Ik volg Diana eigenlijk al vanaf het begin. Ze is echt een hele grote inspiratie bron voor mij.


#5 Mascha van Beautygloss, ook op dit kanaal worden beauty filmpjes gemaakt. Hoe Mascha haar filmpjes maakt vind ik echt geweldig, ze heeft echt een eigen stijl. Dit kanaal is zeker de moeite waart om te volgen.

#6 Todaysbeauty
#7 alwaysxbeyourself 
#8 Misslipgloss
#9 KittehsCupcakesNL
#10 VeraCamilla

Dit waren alweer mijn favoriete youtubers. Ze maken allemaal Nederlandse video's. Wie van mijn favorieten volg jij ook?

Liefs Daphne, ♥

3 opmerkingen:

Ik weet dat je geen robot bent dus je hoeft niet te verifiëren!

Laat een reactie achter, en ik hoop je snel weer te zien. ♥